HARUR Consult tilbyder ekspertrådgivning i forbindelse med udvikling og implementering af  sponsorkoncepter til foreninger, klubber, enkeltpersoner, projekter og virksomheder. 

Vi har stor erfaring med oprettelse af sponsorudvalg,  erhvervsklubber,  netværk og  salg af forenings- og klubsponsorater. Derudover  tilbyder vi ekspertrådgivning i forbindelse med sponsorfinancieret  idrætsarrangementer såsom medarbejderidræt og  virksomhedsarrangementer.

efc13e554e 11933365 m201 

 

Tilknytning til erhvervslivet


HARUR Consult er den helt rigtige samarbejdspartner når det gælder om at skabe  tilknytning til erhvervslivet. Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med sponsorkontakt, sponsorpleje, udarbejdelse af sponsorkontrakter og samarbejdsaftaler samt konceptudvikling. Vi udvikler individuelle sponsorkoncepter i tæt samarbejde med den enkelte forening og tager altid hensyn til foreningens behov og ressourcer.

Langt de fleste foreninger er baseret på frivillig arbejdskraft og har derfor ikke mulighed for at løfte de helt store sponsoropgaver alene. Derfor tilbyder vi projektrådgivning, hvor vi følger projektet fra start til slut, med resultatorienteret rådgivning og bistand.


Sponsorkoncepter til foreninger

HARUR Consult  tilbyder en bred vifte af sponsorkoncepter til f.eks. idrætsforeninger som ønsker at øge sit sponsorgrundlag og dermed indtjeningen - f.eks. til  fordel for  udvikling af børne- og ungdomsafdelinger, talentarbejde, fællesaktiviter, anlæg af nye faciliteter,  foreningsrejser til ind- og udland eller indkøb af nyt foreningsudstyr til glæde og til gavn for alle i  lokalområdet.

 

Pin It