HARUR Consult kan tilbyde meget mere end "mund til øre" markedsføring eller "mund til mund", som det hedder i daglig tale. Vi leverer ekspertbistand  i individuelle,   skræddersyede  marketingstrategier for virksomheder som ønsker øget kendskab til virksomhedsnavnet eller virksomhedens produkter - Branding!

e58d6f4a70 mundtilmund facebook

 

HARUR Consult kan tilbyde markedsføring til fornuftige priser indenfor trykte medier, radiomediet samt markedsføring på internet og sociale medier. Derudover har HARUR Consult gode  kontakter og relationer  til nogle af danmarks største erhvervsnetværk, hvor B2B (Business to Business) er et væsentligt og effektivt værktøj til at brande og formidle virksomheder.

 
 HARUR Consult - gør en forskel!


Sponsorkoncepter til foreninger


HARUR Consult tilbyder en bred vifte af sponsorkoncepter til f.eks. idrætsforeninger som ønsker at øge sit sponsorgrundlag og dermed indtjeningen - f.eks. til  fordel for  udvikling af børne- og ungdomsafdelinger, talentarbejde, fællesaktiviter, anlæg af nye faciliteter,  foreningsrejser til ind- og udland eller indkøb af nyt foreningsudstyr til glæde og til gavn for alle i  lokalområdet.

Pin It